کشمش

با حمایت های دولت و بخش خصوصی، فعالیت های بین المللی و حجم صادرات محصولات از بورس کالا افزایش خواهد یافت که می توان صادرات هدفمندی در بازار محصولات کشاورزی تجربه کرد و با افزایش درآمدهای ارزی کشور در مسیر کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی حرکت کرد.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»،  رییس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان تهران با بیان مطلب فوق درخصوص عرضه کشمش در بورس کالا گفت: برای بهبود روند صادرات کشمش، باید اقدام به عرضه این محصول در بورس کالا کرد، اما به دلیل تازگی این اقدام به طور طبیعی موانعی بر سر راه وجود دارد که اکنون در حال اتخاذ تصمیمیاتی برای رفع آن موانع هستیم.

مصطفی احمدی به مزایای ورود کشمش به بورس کالا اشاره کرد و گفت: عرضه این محصول در بورس کالا علاوه بر بهبود و شفافیت روند معاملات، باعث حذف دلالان و واسطه هایی خواهد شد که در بازار بی نظمی هایی در روند قیمتی این محصول ایجاد می کنند.

رییس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان تهران درباه نوع کشمش عرضه شده در بورس کالا گفت: در تلاش هستیم تا تمام انواع کشمش موجود در بازار در بورس کالا عرضه شود که امیدواریم با حضور خریداران، معاملات داخلی و صادراتی این محصول در بازار شفاف بورس توسعه یابد.

احمدی نقش بورس کالا در توسعه صادرات کالاها را اینگونه بیان کرد: در صورتی که با حمایت های دولت و بخش خصوصی، فعالیت های بین المللی و حجم صادرات محصولات از بورس کالا افزایش یابد، می توان صادرات هدفمندی در بازار محصولات کشاورزی داشت که با افزایش درآمدهای ارزی کشور، می توان در مسیر کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی حرکت کرد.

وی با اشاره به یارانه های در نظر گرفته شده توسط هیات وزیران برای صادرات محصولات گفت: هیات وزیران مشوق هایی را برای صادرات کالا در نظر گرفته که بسیار مثبت است و این اتفاق می تواند به رشد صادرات از طریق بورس کالا نیز کمک کند.

رییس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان تهران درباره میزان نیاز داخلی کشور به کشمش گفت: حدود ۶۰ هزار تن کشمش طی سال در کشور تولید می شود که از این میزان ۱۰ هزار تن از آن در داخل کشور مصرف و مابقی آن به دیگر کشورها صادر می شود.

وی در ادامه به عرضه پسته در بورس کالا اشاره کرد و گفت: موانعی که بر سر راه ورود کشمش به دلیل سنتی بودن بازار این محصول به بورس کالا وجود دارد برای پسته هم موجود است اما باید گفت به دلیل محسوب شدن پسته به عنوان یک محصول بین المللی، موانع موجود برای عرضه این محصول بیشتر از کشمش است.

احمدی درباره صادرات پسته از طریق بورس کالا به دیگر کشورها گفت: با توجه به اینکه عرضه پسته در سطح داخلی با مشکلی مواجه نیست، بورس کالا باید تدابیری را اتخاذ کند تا روند صادرات پسته از جنبه های مختلف شاهد تحولی مثبت باشد.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها